четвер, 18 травня 2017 р.

Увага!

1. Завтра фізкультури не буде, тому забирати дітей в 11год 05хв.
2. Завтра здати всі підручники, крім української мови, та читанки. У кого не підписані і не підклеєні підручники- виправте.
3. Прохання до батьків! Завтра  потрібна допомога з підручниками ( перевірити і здати в бібліотеку  з 8.45 до 11.00)  під час уроків. Якщо маєте змогу , то буду вам вдячна.

середу, 17 травня 2017 р.

Українська мова с.49, вправа 3.
Читанка с. 49- 53.
Фізкультура буде , не забудьте форму.
Завтра збираю підручники з основ здоров'я , математики, рос. мови. Підготуйте як слід. В бібліотеці дуже ретельно перевіряють.

понеділок, 15 травня 2017 р.

Дякую всім батькам за шалену підтримку наших діток.
Завтра всі уроки за розкладом.
Прошу завтра повернути костюми і білі футболки.

неділю, 14 травня 2017 р.

Увага!

Завтра в понеділок 15.05.17р. "Панночка-2017" в буд. Офіцерів.
Початок об 11.00. Дітям з батьками бути в 10. 20. Піднятися на другий поверх і знайти мене, я покажу де будемо переодягатися. Діти, які беруть участь в одному номері, переодягаються одразу . Інші переодягаються  спочатку на візитівку, потім на пісню, потім на танець. Костюми отримали сьогодні, крім тих хто не був на репетиції , білі бантики і  білі носочки роздам завтра.  Не забудьте білі чешки. В глядацькому залі діти повинні сидіти всі в одному місці, щоб вийти вчасно на свій номер. Біля дітей повинні залишитись 5 батьків, щоб слідкувати за дисципліною. Інші бажаючі по вболівати за наш клас сідають разом і не жаліють оплесків для наших діток. Про зачіску і все ,що стосується костюмів дивіться в попередній публікації .
Дякую за підтримку , терпіння і розуміння.